Bopla Kapslinger og Spesialdesign

Bopla Kapslinger

Bopla fra Etm4u

Bopla fra idé til serieproduksjon!


Bopla kapslinger i henhold til dine individuelle spesifikasjoner og valg av produksjonsprosess!

I mange år har produksjon av spesialdesignede kapslinger og komponenter ved bruk av ulike materialer og bearbeidingsmetoder vært en del av Boplas utvalg av tjenester og produkter. I tillegg, og på forespørsel, produserer Bopla prototyper for feilanalyse og svært små serier for felttester. Valget av produksjonsprosess avhenger i stor grad av typen og bruken av kabinettet ditt og av batchstørrelsen. For eksempel kan Bopla produsere prototyper raskt og til lave kostnader, men å lage et spesielt injeksjons- eller støpeverktøy er kun verdt for større mengder.

Bopla-products

Bopla Services


Vi tilbyr en rekke tjenester for å tilpasse produktet etter dine ønsker


BOPLA_Services_2022

Bopla - Riktig produksjonsprosess

Når du velger riktig produksjonsprosess, spiller type og bruk av skapene, ogogså seriekjøringen, viktige roller. Plastsprøytestøpesystemet gir stor designfrihet. Bruk av ulike overflater kan skape iøynefallende design som en polert logo. Pressstøpte skap er ideelle for bruk i tøffe miljøer – materialets robusthet sørger for at de skiller seg ut, og materialet i seg selv skaper også et spesielt førsteklasses inntrykk for brukeren.

Profilkapslinger brukes når god varmeavledning og lengdevariasjon er nødvendig. Individuelle skapstørrelser kan lages ganske enkelt ved å kutte profilene til ønsket lengde. Det finnes også en løsning når det er behov for mindre mengder. Individuelle skap kan produseres ved hjelp av stanse- og bøyeteknologi – raskt, effektivt og ofte uten investeringskostnader. Et bredt utvalg av materialer er tilgjengelig, fra aluminium til rustfritt stål. I tillegg er nesten alle overflatedesign mulig.

Spesialdesignede kapslinger – eksempler på bruksområder

Her er et lite utvalg av kundenes prosjekter som allerede er implementert. Enten plastsprøytestøping, aluminiumspressstøping eller bøyd plateteknologi er best – sammen med deg bestemmer vi den optimale produksjonsprosessen for din applikasjon.

csm_Individuelle_Gehaeuse_29_dceb456e19
csm_Individuelle_Gehaeuse_08_7ab6bca58d
csm_Individuelle_Gehaeuse_21_778e8df64b

Sprøytestøpt plastkapsling for montering på DIN-skinne

Kapsling av bøyde plater med spesifik lakkering

Bøyd plateinnkapsling for 19" rack i lydsektoren

csm_Individuelle_Gehaeuse_13_33e7b636fa
csm_Individuelle_Gehaeuse_16_911884ea83
csm_Individuelle_Gehaeuse_28_8b05e60cda

Spesialdesignet støpt aluminiumskapsel

Todelt bøyd plateinnkapsling for medisinsk teknologi

Tofarget modulært sprøytestøpt kabinett i plast for feste på skinne