Bolink fra Bopla og Spesialdesign

Bopla fra idé til serieproduksjon!


Bopla kapslinger i henhold til dine individuelle spesifikasjoner og valg av produksjonsprosess!

I mange år har produksjon av spesialdesignede kapslinger og komponenter ved bruk av ulike materialer og bearbeidingsmetoder vært en del av vårt utvalg av tjenester og produkter. I tillegg, og på forespørsel, produserer vi prototyper for feilanalyse og svært små serier for felttester. Valget av produksjonsprosess avhenger i stor grad av typen og bruken av kabinettet ditt og av batchstørrelsen. For eksempel kan vi produsere prototyper raskt og til lave kostnader, men å lage et spesielt injeksjons- eller støpeverktøy er kun verdt for større mengder.

Bopla-products

Bopla Services


Vi tilbyr en rekke tjenester for å tilpasse produktet etter dine ønsker


Riktig produksjonsprosess

Når du velger riktig produksjonsprosess, spiller type og bruk av skapene, ogogså seriekjøringen, viktige roller. Plastsprøytestøpesystemet gir stor designfrihet. Bruk av ulike overflater kan skape iøynefallende design som en polert logo. Pressstøpte skap er ideelle for bruk i tøffe miljøer – materialets robusthet sørger for at de skiller seg ut, og materialet i seg selv skaper også et spesielt førsteklasses inntrykk for brukeren.

Profilkapslinger brukes når god varmeavledning og lengdevariasjon er nødvendig. Individuelle skapstørrelser kan lages ganske enkelt ved å kutte profilene til ønsket lengde. Det finnes også en løsning når det er behov for mindre mengder. Individuelle skap kan produseres ved hjelp av stanse- og bøyeteknologi – raskt, effektivt og ofte uten investeringskostnader. Et bredt utvalg av materialer er tilgjengelig, fra aluminium til rustfritt stål. I tillegg er nesten alle overflatedesign mulig.