Fibox Kapslinger

Fibox Kapslinger

Fibox_logo

Fibox. Make difficult easy ®

Fibox er en global leder innen kapslingsløsninger, og setter design og innovasjon i forkant av alt de gjør. Med sine nordiske røtter og hovedkontor i Finland siden 1966, skaper de robuste og bransjeledende produkter og løsninger, og beskytter kraftdistribusjoner, kontrollsystemer og elektroniske enheter fra realitetene i deres tøffe omgivende elementer og miljøer.


Fibox kapslinger

KapslingerFibox omfattende kabinettproduktspekter gir deg flere alternativer for produksjon og installasjon av enheter og utstyr.

Fibox er pioneren innen produksjon av kabinetter og skap. Deres polykarbonatkapslinger er potensielle konkurrenter til kabinetter av aluminium, stålplater eller rustfritt stål, så vel som kabinetter og skap av andre materialer.

Fibox polykarbonat-kapslinger er IP- og IK-klassifisert (sjekk for den enkelte modellen for å se vurderingen) og er værbestandige under alle omstendigheter. Vanntett, UV-beskyttet, og fortsatt lett å vedlikeholde. Fibox-skap holder verdisaker trygge og kan brukes på mange forskjellige steder. De kan brukes i mange farlige miljøer, og de tar en god del treff og misbruk uten å risikere innholdet. Ideell for industriell kontroll, IoT og bygningsautomatisering, for eksempel. Våre skap og skap er også korrosjonsfrie og radiofrekvenstransparente.

Polykarbonatkapslinger er i deres DNA, og trenger du skreddersydde kapslinger, kan du alltid nå oss. Fra standardskap til skreddersydde løsninger kan du være sikker på at den riktige løsningen blir funnet med Fibox.

ARCA_IEC_2
MNX_group_low_res
JB_group_low_res

ARCA IEC

Overlegen utførelse og sikkerhet i de mest krevende miljøene. Enkel å bruke. Rask å installere. Alt dette er drevet av innovasjon og markedsdrevet produksjonsutvikling. ARCA er et levedyktig og kostnadseffektivt alternativ til stålskap som installeres i tøffe og krevende miljøer. Kort sagt har ARCA alle funksjonene som stål har, men med fordelene til høykvalitets termoplast. 

MNX

MNX-polykarbonat- og ABS-kapslinger tar i bruk en sprøytestøpingsteknologi. De er designet for å huse og beskytte alle typer av elektriske og elektroniske kompontenter i de mest krevende applikasjoner. MNX består av mer enn 260 variasjoner. 

JB

Fibox JB elektriske koblingsbokser er designet for innendørs og utendørsbruk. Kapslingene er vedlikeholdsfrie og korrosjonsbestandige. De har et estetisk design som også maksimerer intallasjonsplassen - enkel installasjon. Membraninnganger muliggjør fleksible kabelinngang alternativer. 

ARCA_group
ECAB_PC_ABS_group_low_res
Protection_2

ARCA JIEC

Fiboxs nye ARCA ikke-metalliske kabinetter gir brukere av klassiske elektriske koblingsbokser en enkel oppgraderingsvei til et høyytelsesskap med teknologi fra det 21. århundre. Presisjonssprøytestøpte ARCA-kapslinger har overlegen kjemisk motstand og bred temperaturutnyttelse av polykarbonatplast. Disse skapene er tilgjengelige i klassiske størrelser og har industristandard dimensjoner og paneler.

CAB

Fibox-skap er designet for å omslutte og beskytte utstyret og enhetene dine under alle forhold, selv de tøffeste og mest krevende miljøer. Fibox-skap utkonkurrerer stadig konvensjonelle stålskap. Det brede utvalget av Fibox plast- og polyesterskap garanterer en perfekt løsning for enhver skapapplikasjon. Fibox-skap finnes i polyester, polykarbonat og ABS.

WINDOWS/HMI PROTECTION

Fibox inspeksjons- og beskyttelsesvinduer gir sikkerhet og sikkerhet for den skjøre komponenten samtidig som de lar personalet se og bruke dem.

Se hele Fibox-utvalget her:

Vi leverer alle standardskap, men vi er eksperter på skreddersydde løsninger.