Fibox

Fibox

Fibox_logo

Fibox. Make difficult easy ®

Mer enn 1000 standard kapslinger og tilbehør for å beskytte ditt utstyr!

Fibox er en global leder innen kapslingsløsninger, og setter design og innovasjon i forkant av alt de gjør. Med nordiske røtter og hovedkontor i Finland siden 1966, skaper de robuste og bransjeledende produkter og løsninger, og beskytter kraftfordelinger, kontrollsystemer og elektroniske enheter i deres tøffe omgivende elementer og miljøer. Etm4u er en foretrukket forhandler med mange års erfaring fra Fibox-merket.


ARCA IEC

Overlegen utførelse og sikkerhet i de mest krevende miljøene. Enkel å bruke. Rask å installere. Alt dette er drevet av innovasjon og markedsdrevet produksjonsutvikling. ARCA er et levedyktig og kostnadseffektivt alternativ til stålskap som installeres i tøffe og krevende miljøer. Kort sagt har ARCA alle funksjonene som stål har, men med fordelene til høykvalitets termoplast. 

MNX

MNX-polykarbonat- og ABS-kapslinger tar i bruk en sprøytestøpingsteknologi. De er designet for å huse og beskytte alle typer av elektriske og elektroniske kompontenter i de mest krevende applikasjoner. MNX består av mer enn 260 variasjoner. 

JB

Fibox JB elektriske koblingsbokser er designet for innendørs og utendørsbruk. Kapslingene er vedlikeholdsfrie og korrosjonsbestandige. De har et estetisk design som også maksimerer intallasjonsplassen - enkel installasjon. Membraninnganger muliggjør fleksible kabelinngang alternativer.