Fluke

Fluke

Fluke fra Etm4u

Fluke. Keeping your world up and running ®

Siden 1948 har Fluke produkter hjulpet profesjonelle med mange ulike applikasjoner - med et godt rykte om bærbarhet, robusthet, sikkerhet, brukervennlighet og strenge kvalitetsstandarder.

Håndholdte termiske kameraer er best egnet for forebyggende vedlikehold, elektriske inspeksjoner og feilsøking i felt. Leddede termiske kameraer er derimot best egnet for lang og kort rekkevidde nøyaktighet og kan brukes i elektriske installasjoner så vel som til forskning og utvikling. Monterte termiske kameraer er utviklet for kontinuerlig innsamling av IR-data og er best egnet for forskningsorienterte, vitenskapelige og tekniske applikasjoner.

fluke87_etm4u_1_1
Fluke_t6-1000_1_1
Fluke_ti400_1_1

Digitale Multimetere

Fluke Digital Multimeters (DMMs) finnes hos de fleste elektrikere og finner flere problemer enn noe annet testverktøy. Hvert eneste Fluke Digital Multimeter gir deg det du trenger: nøyaktige målinger, konsistent og pålitelig ytelse, høy sikkerhet og den beste garantien tilgjengelig.

Fluke Elektriske Testere

Fluke's linje med elektriske testere, spenningsmålere, kontinuitetsdetektorer og kretstestere er designet for bruk i alle applikasjoner og i nesten alle miljøer. Sortimentet inkluderer åpne gaffeltestere med FieldSense® teknologi (for å få spennings- og strømmålinger uten testledninger).

Fluke Varmekamera 

Skaff deg det infrarøde verktøyet som er basert på 65+ år med industriell erfaring. Hvert kamera er produsert uten å gå på kompromiss med Fluke sin standard; "robusthet, pålitelighet og nøyaktighet". Et bredt sortiment av modeller gir deg den beste løsningen for din applikasjon. 

f-installation_tester
Vibration_Flk
toc-blog-leak-detection-f-ii900_17a_c_1500x1000

Installasjonstester

Sikkerhet og ytelse er to av de viktigste kravene til ethvert elektrisk system. Høykvalitets isolasjon, riktig jordingssystem og aktiv beskyttelse av mennesker, elektriske systemer og bygninger mot dødelige elektriske støt, brann og andre skader på utstyr. Beskytt enheter, overfør resultater trådløst, utfør syv tester ved å trykke på en knapp. Fluke 1664 FC installasjonstester er den eneste testeren med forhåndstesting av isolasjon. Hvis testeren oppdager en tilkoblet enhet under testing, stoppes isolasjonstesten, og forhindrer utilsiktet skade. Med 1664 FC får du også Fluke Connect, slik at du kan sende testresultater til smarttelefonen din og samarbeide med andre. Autotest utfører syv tester ved å trykke på en knapp, reduserer antallet manuelle tilkoblinger og reduserer risikoen for å gjøre feil.

Vibrasjonsmåler

Fluke 805 FC vibrasjonsmåler, den pålitelige, repeterbare og nøyaktige måten å sjekke lagre og maskinens tilstand på. Ta viktige avgjørelser med selvtillit. Fluke 805 FC vibrasjonsmåler er det mest pålitelige vibrasjonsmålingsutstyret for mekaniske etterforskningsteam som trenger å kunne utføre repeterbare målinger av total vibrasjon, lagertilstand og maskintilstand med alvorlighetsskala. Ved å bruke Fluke Connect-mobilappen er det enklere enn noen gang å administrere arbeidsflyten for vibrasjonsundersøkelser. Takket være de innebygde maskinprofilfunksjonene kan du stille inn maskinprofiler ved hjelp av appen og deretter sende dem direkte til din 805 FC vibrasjonsmåler.

Lekkasjedeteksjon

Den håndholdte Fluke ii900 Sonic Industrial Imager er utstyrt med en rekke mikrofoner for et utvidet synsfelt, og lar vedlikeholdsteam raskt og nøyaktig lokalisere luft-, gass- og vakuumlekkasjer i trykkluftsystemer, selv i støyende omgivelser. Den nye SoundSight™-teknologien er spesielt utviklet for støyende produksjonsanlegg og er enkel å lære og implementere. SoundMap™-kartet legges over et visuelt bilde for rask lekkasjeidentifikasjon direkte på en 7-tommers LCD-berøringsskjerm. Det enkle, intuitive grensesnittet lar teknikere isolere lydfrekvensen til lekkasjen og filtrere ut høy bakgrunnsstøy. Teamet kan inspisere hele anlegget på bare noen få timer mens produksjonen er i full gang. For første gang kan du raskt og enkelt identifisere luftlekkasjereparasjonene som er nødvendige for å sikre effektiv drift og redusere strømkostnadene. Bilder kan lagres og eksporteres for rapporteringsformål.