Fluke

Fluke

Fluke

Fluke. Keeping your world up and running ®

Siden 1948 har Fluke produkter hjulpet profesjonelle med mange ulike applikasjoner - med et godt rykte om bærbarhet, robusthet, sikkerhet, brukervennlighet og strenge kvalitetsstandarder.

Håndholdte termiske kameraer er best egnet for forebyggende vedlikehold, elektriske inspeksjoner og feilsøking i felt. Leddede termiske kameraer er derimot best egnet for lang og kort rekkevidde nøyaktighet og kan brukes i elektriske installasjoner så vel som til forskning og utvikling. Monterte termiske kameraer er utviklet for kontinuerlig innsamling av IR-data og er best egnet for forskningsorienterte, vitenskapelige og tekniske applikasjoner.

Digtale Multimetere

Fluke Digital Multimeters (DMMs) finnes på flere verktøybelter og finner flere problemer enn noe annet testverktøy. Hver eneste Fluke Digital Multimeter gir deg det du trenger: nøyaktige målinger, konsistent og pålitelig ytelse, høy sikkerhet og den sterkeste garantien tilgjengelig.

Fluke Elektriske Testere

Fluke's linje med elektriske testere, voltmålere, kontinuitetsdetektorer og kretstestere er designet for bruk i alle applikasjoner og i nesten alle miljøer. Sortimengtet inkluderer åpne gaffeltestere med FieldSense® teknologi (for å få spennings- og strømmålinger uten testledninger).

Fluke Ti 400

Fluke Varmekamera 

Skaff deg det infrarøde verktøyet som er basert på 65+ år med industriell erfaring. Hvert kamera er produsert uten å gå på kompromiss med Fluke sin standard; "robusthet, pålitelighet og nøyaktighet". Et bredt sortiment av modeller gir deg den beste løsningen for din applikasjon.