elneos five

elneos five

elneos_five
elneos_five1

 Det mest innovative elektroniske enhetssystemet elneos® five fra erfi

Det elektroniske enhetssystemet elneos five kjennetegnes av 5-finger multi-touch gestfunksjonen og de 5 enhetsgruppene som regulerer strømforsyning, digitale multimetere, effektenergimålere, funksjonsgeneratorer og vilkårlig bølgeformgeneratorer. Opp til 7 enheter kan installeres til kontrollsenteret til elneos five, i tillegg til ytterligere 8 plasser. Glassfronten til elneos five er utstyrt med kapasitiv teknikk, den er stabil, ripebestandig og vandalsikker. Den visjonære kapisitivteknikken sammen med enhetskombinasjonene og modulæriteten til elneos five er enestående i metrologi. 

elneos-five-erfi-gesten

Multi-touch styring

Det er mange fordeler med den nye styringsfilosofien. Hele enhetens fremside er utformet som en kapasitiv berøringssensor av glass og utsettes derfor ikke for mekanisk slitasje. Den lysende 7" fargeskjermen kan kontrolleres av opp til 5 fingre. 


1-finger gest: enhetsbytte wipe og tap
2-finger gest: zoome, skrolle etc.
3-finger gest: et overblikk over alle enheter
4-finger gest: aktiverer Safe Guard-funksjonen
5-finger gest: aktiverer kontinuerlig måling


Ukorrekte operasjoner blir unngått fordi uheldig berøring, f.eks ved at håndbaken kommer nær skjermen, blir tolket som feil. 3D-hjulet i glasset muliggjør blindmanøvrering. Fargebelyst, kapasitive sensorknapper sikrer optimal brukervennlighet. 

Tilkoblingsstikkontakt med RGB ringbelysning

Ringbelyst sikkerhetslab og BNC-uttak for optimal brukerveiledning og enkel kobling. Avhenging av funksjon lyser RGB-lysdiodene i rødt, blått eller hvitt. 

Fargekodene på uttaket guider brukeren til den rette koblingen. Dette garanterer høy kontaktsikkerhet og koblingsfeil utelukkes. Avhengig av jacken kommer ringene til å lyse hvitt, rødt eller blått når forespørsel om kontakt blir gjort. Stikkontakten lyser permanent f.eks når strømmen er skrudd på. Denne displaykarakteristikken er et aktivt bidrag til sikkerhet og en av erfis oppfinnelser. Sikkerhetslabuttaket er innfelt og ligger på samme nivå som den spesielle glassoverflaten. 

The Lighting

High performance devices

Elneos five enheter kan opereres i 3 ulike modus. I single-mode drift med bare en enhetsfunksjon, i multi-mode drift og i multi-expand modus drift med 19" hjelpebuer. På den måten kan vi tilby høy fleksibilitet for arbeid i et moderne laboratoriemiljø. 

elneos® five tilbyr:
- Presisjonsregulert strømforsyning med firkantbølgegenerator
- Presisjons digitalt multimeter
- Effekt- og energimåler
- Funksjonsgenerator
- Raskt signal/arbitrary generator