Fibox

Fibox

Fibox_logo

Fibox. Make difficult easy ®

Fibox er pioneren innen produksjon av skap og skap. Deas skap laget av polykarbonat er potensielle konkurrenter til skap laget av aluminium, stålplate eller rustfritt stål samt andre materialer for skap og skap. Fibox polykarbonat-kapslinger er IP- og IK-klassifisert (sjekk individuell modell for å se vurdering) og er værbestandige under alle forhold. Vanntett, UV-beskyttet, men likevel lett å vedlikeholde. Kabinettene deres holder elektronikken din trygg og kan brukes på mange forskjellige steder. De kan brukes i mange farlige miljøer, og tåler mye juling og overgrep uten å risikere innholdet. Ideell for for eksempel industriell kontroll, IoT og byggautomatisering. Korrosjonsfri radiofrekvens transparent. Polykarbonat og kabinetter er i deres DNA. Trenger du tilpassede kabinetter? Fibox produserer alt fra standardskap til skreddersydde løsninger.


ARCA_IEC_2
MNX_group_low_res
JB_group_low_res

ARCA IEC

Overlegen utførelse og sikkerhet i de mest krevende miljøene. Enkel å bruke. Rask å installere. Alt dette er drevet av innovasjon og markedsdrevet produksjonsutvikling. ARCA er et levedyktig og kostnadseffektivt alternativ til stålskap som installeres i tøffe og krevende miljøer. Kort sagt har ARCA alle funksjonene som stål har, men med fordelene til høykvalitets termoplast. 

MNX

MNX-polykarbonat- og ABS-kapslinger tar i bruk en sprøytestøpingsteknologi. De er designet for å huse og beskytte alle typer av elektriske og elektroniske kompontenter i de mest krevende applikasjoner. MNX består av mer enn 260 variasjoner. 

JB

Fibox JB elektriske koblingsbokser er designet for innendørs og utendørsbruk. Kapslingene er vedlikeholdsfrie og korrosjonsbestandige. De har et estetisk design som også maksimerer intallasjonsplassen - enkel installasjon. Membraninnganger muliggjør fleksible kabelinngang alternativer. 

ARCA_group
ECAB_PC_ABS_group_low_res
Protection_2

ARCA JIEC

Fiboxs nye ARCA ikke-metalliske kabinetter gir brukere av klassiske elektriske koblingsbokser en enkel oppgraderingsvei til et høyytelsesskap med teknologi fra det 21. århundre. Presisjonssprøytestøpte ARCA-kapslinger har overlegen kjemisk motstand og bred temperaturutnyttelse av polykarbonatplast. Disse skapene er tilgjengelige i klassiske størrelser og har industristandard dimensjoner og paneler.

CAB

Fibox-skap er designet for å omslutte og beskytte utstyret og enhetene dine under alle forhold, selv de tøffeste og mest krevende miljøer. Fibox-skap utkonkurrerer stadig konvensjonelle stålskap. Det brede utvalget av Fibox plast- og polyesterskap garanterer en perfekt løsning for enhver skapapplikasjon. Fibox-skap finnes i polyester, polykarbonat og ABS.

WINDOWS/HMI PROTECTION

Fibox inspeksjons- og beskyttelsesvinduer gir sikkerhet og sikkerhet for den skjøre komponenten samtidig som de lar personalet se og bruke dem.