Knipex

Knipex

2_1_6_H_Zangentypen_3840x1280px

KNIPEX

Firmaet bak tengene

KNIPEX er den ledende produsenten av tenger for profesjonelle verden rundt og har vært et selvstendig familiefirma i over 135 år. Med sine 1200 ansatte i Wuppertal, Tyskland, arbeider de med utviklings -og produksjonsløsninger for effektivt, enkelt og trygt arbeid.

 

3_1_QZ_1_QEntscheidet_1560x1560px

Kvalitet først 

Den avgjørende faktoren for funksjonen i et par med tenger er presisjonen: uten nøyaktighet vil ikke grep, skjæring, kutting og annet arbeid være pålitelig. Ytelse, levetid og ergonomien i verktøyene orienterer seg etter profesjonelle brukeres høye forventninger. Knipex oppnår disse kravene gjennom strenge mål og tester - etter de individuelle produksjonstrinnene og prosessene er gjennomført. Toppmoderne måle -og testteknologi blir benyttet, i tillegg til rutinetesting for hånd. For å sikre at tengene møter brukerenes forventninger og Knipex sine høye krav blir det kun benyttet spesielt høyverdige materialer og moderne produksjonsteknikk.

Innovasjoner fra "tenketanken"

Alltid bedre tenger - dette er filiosofien som Knipex vier all sin kompetanse og kreativitet til. Nye tenger blir utviklet og allerede eksisterende modeller blir optimalisert for å gjøre brukerenes arbeid enda enklere og effektiv. Motivasjonen er å alltid komme med ukonvensjonelle løsninger som setter standarder: nye måter å fordele kraft, forbedret brukervennlighet, kombinasjoner av forskjellige funksjoner i ett verktøy og kreative problemløsninger for spesiell bruk. Målet er å spare energi og tid og på den måten oppnå bedre resultater med mindre innsats. Deres mer enn 400 maskiner inneholder spesialkunnskap innhentet gjennom generasjoner. Vi bygger flere av maskinene selv; de som er kjøpt blir spesialtilpasset for å møte våre krav. I flere tilfeller programmerer vi programvaren for kontroll og operasjon av maskinene selv. 

3_1_QZ_Ueber_uns_CAD_Ideenschmiede_580x580px_0
62348367_1303309086491248_63147366554796032_o_2

Produsert i Wuppertal, Tyskland

Knipex produserer utelukkende i Wuppertal, Tyskland, der de ble grunnlagt. Produksjonen foregår på en økologisk og sosial bærekraftig måte. Medarbeiderne på fabrikken tar seg av hele verdiskapningen - fra smiing av tangemnene til innpakkingen. Fra produktideer til ferdige produkter; alt blir utført under ett tak. Korte avstander og direkte dialog muliggjør god oversikt og fornufitg koordinering av prosesser og ansatte involvert. Knipex sikrer seg et teknisk forsprang ved å selv utvikle og bygge mange av sine egne maskiner og anlegg. 

Banner_Knipex_01