nVent Schroff

nVent Schroff

images_1

Vi kobler og beskytter

nVent SCHROFF har vært synonymt med innovasjon siden det ble grunnlagt i Tyskland i 1962, da utviklingen av euroboard subrack system bidro til å gjøre 19" standarden universell. nVent fortsetter å være en pioneer innenfor elektronisk infrastruktur for et bredt spekter av applikasjoner den dag i dag. Produktene til nVent SCHROFF møter nasjonale og internasjonale standarder for elektroniske løsninger og er anerkjent verden over. Utvalget varierer fra standariserte til modifiserte eller spesialtilpassede løsninger for å etterkomme kundens behov, og kan bidra til å spare både tid og penger fremfor å skape en proprietær løsning. 

nVent SCHROFF 19" rack-mount chassis tilbyr en fleksibel plattform for militær, telekom og jernbane i tillegg til test og -måleapplikasjoner. Med en bred standardportifolio som bygger på en modulærplattform, gjør subracks og 19" rackmount chassis det mulig å være fleksibel på design for å møte krav som sjokk, vibrasjon og EMC -skjerming. 

nVent har et bredt utvalg av Open Standard Systems og Hardware Platform Management Solutions kompatible med PICMG og VITA Specifications. Deres Open Standard Systems kommer med modulær og robust mekanisk chassis, overlegen signalintegritet for å støtte de høyeste dataoverføringshastigheter, i tillegg til utmerket og påvist kjøleytelse og pålitelig maskinvarestyring. 

nVent SCHROFF er en global leder i design og produksjon av elektroniske kabinett-løsninger og tilbyr en rekke variasjoner, alt fra estetisk tilfredstillende til funksjonelle og enkle kabinetter til høyfrekvens skjermet, støt og vibrasjonsbeskyttede versjoner. 

Med sin merkevare Schroff fortsetter nVent å utvikle elektronisk infrastruktur for et stor variasjon av bruksområder. 

Merkevarenavnet Schroff inneholder en bred produktportifolio av blant annet elektronikk-skap, strømforsyninger, backplanes, systemer, subrack, frontpaneler, bokser og forhåndsmontert chassis for innebygde datasystemer. Merkevaren, som tilhører businessenheten til nVent Technical Solutions, har vært verdensledende innenfor elektronisk kapsling i over fem tiår. 

Featured nVent Schroff products