Weller

Weller

Weller_Etm4u

Weller. Din arbeidsbenk fortjener det beste innenfor loddeteknologi ®

Teknologi for en varig kobling 

Det nyeste innenfor loddeteknologi gjør at du kan arbiede raskt, effektivt og økonomisk. Weller sine loddestasjoner gjør manuelle loddeprosedyrer trygge - om det er innenfor automasjonsindustrien, romfart, militær eller medisinsk teknologi, eller om det gjelder reperasjoner, kretskortmontering eller metallbearbeiding. 

WX Line - Performance

Lodding, avlodding, varmluft, med utmerket utførelse - og maksimum produktivitet: The Performance Line passer til enhver utfordring.

WT Line - Technology

Den robuste Technology Line skiller seg ut på grunn av kombinasjonen av brukervennlighet og intuitivitet. Dette gir den ideelle krysningen av pris og utførelse i ett loddeverktøy. 

WE Line - Efficiency

Enkelt, effektivt, høy kvalitet - som konsentrerer seg om det essensielle. Med Efficiency Line tilbyr Weller optimale løsninger for konsekvent kostnadsbevisste loddeverktøy. 

Gir deg ren luft på din arbeidsplass. 

Pust inn ren luft uten farlig røyk eller partikler. Wellers filtreringssystem er spesielt designet for langvarig bruk i industrielle arbeidsmiljøer. HEPA H13 filterene har høy kvalitet og renser luften for skadelig damp, partikler og virus, deretter resirkuleres den rene luften tilbake og sørger for et trygt arbeidsmiljø. Selve maskinen er desginet for å gi et lite fotavrykk og får plass under arbeidsbenken for å ta minst mulig av arbeidsplassen. Weller Zero Smog filtreringsenheter operer på bare 53db eller mindre og bidrar til å gjøre abriedplassen støyfri.

Føl forskjellen med Weller Erem. Det beste valget. Hver gang. 

Weller Erem™ Presisjonsverktøy er produsert i Svetis, og er designet for å være sterke, holdbarde, skarpe og ha den beste presisjonen tilgjengelig. De er skapt spesielt for elektronikkmontering og helsevesen, og er verktøy som er bygget for å vare. Deres høypresisjons håndverktøy har satt standarden i industrien ved å bidra til over 1 million presise og nøyakte operasjoner. Med toppmoderne karakteristikker som Magic Spring™, High-Precision Screw Joint og Maximum Opening Stop Technology gir Weller Erem Presisjonsverktøy den lengste holdbarheten, høyeste presisjonen og beste kvaliteten på planeten. Føl forskjellen med Weller Erem. Det beste valget. Hver gang.