SCHROFF nVent 19" system

nVent Schroff

Schroff fra Etm4u

We Connect and Protect

nVent SCHROFF har vært synonymt med innovasjon siden det ble grunnlagt i Tyskland i 1962, da utviklingen av euroboard subrack system bidro til å gjøre 19" standarden universell. nVent fortsetter å være en pioneer innenfor elektronisk infrastruktur for et bredt spekter av applikasjoner den dag i dag. Produktene til nVent SCHROFF møter nasjonale og internasjonale standarder for elektroniske løsninger og er anerkjent verden over. Utvalget varierer fra standariserte til modifiserte eller spesialtilpassede løsninger for å etterkomme kundens behov, og kan bidra til å spare både tid og penger fremfor å skape en proprietær løsning. 

Schroff nVent fra Etm4u
Schroff nVent fra Etm4u
Schroff nVent fra Etm4u

Subrack, Cases and Front Panels

nVent SCHROFF 19" rack-mount chassis tilbyr en fleksibel plattform for militær, telekom og jernbane i tillegg til test og -måleapplikasjoner. Med en bred standardportifolio som bygger på en modulærplattform, gjør subracks og 19" rackmount chassis det mulig å være fleksibel på design for å møte krav som sjokk, vibrasjon og EMC -skjerming. 

Embedded Systems, Backplanes and PSUs

nVent har et bredt utvalg av Open Standard Systems og Hardware Platform Management Solutions kompatible med PICMG og VITA Specifications. Deres Open Standard Systems kommer med modulær og robust mekanisk chassis, overlegen signalintegritet for å støtte de høyeste dataoverføringshastigheter, i tillegg til utmerket og påvist kjøleytelse og pålitelig maskinvarestyring. 

Cabinets

nVent SCHROFF er en global leder i design og produksjon av elektroniske kabinett-løsninger og tilbyr en rekke variasjoner, alt fra estetisk tilfredstillende til funksjonelle og enkle kabinetter til høyfrekvens skjermet, støt og vibrasjonsbeskyttede versjoner. 


Industrier

Schroff nVent Aerospace & Defense

Aerospace and Defense

PROVEN RUGGED ELECTRONICS PACKAGING - FOR THE PAST 50 YEARS

Systemene blir mindre og kraftigere, noe som driver behovet for forbedret varmespredning. nVent SCHROFF tilbyr løsninger for å tilfredsstille disse SWaP-trendene (størrelse, vekt og kraft) for kritiske systemer som ATR-er, dataregistreringssystemer, oppdragsberegningssystemer, overvåkings- eller nyttelaststyringssystemer.

Du kan stole på nVent SCHROFF for komplette mekaniske, elektroniske og termiske løsninger støttet av et team av erfarne ingeniører og testlaboratorier. Vi forstår nå mer enn noen gang viktigheten av at komponentfeil ikke er et alternativ.

Fra EMC og seismiske kabinetter til robuste underrack, som tåler opptil 60 kg eller 25G støt, til SWaP-vennlige løsninger for oppbevaring og kjøling av PCB, vi har deg dekket.

Schroff nVent Communication

Information And Communication Technology

HIGH-PERFORMANCE SOLUTIONS FOR ICT INFRASTRUCTURE

Rask utrulling av pålitelig infrastruktur med høy ytelse spiller en kritisk rolle i telekommunikasjonsindustrien. Enten det er utstyr for trådløst, kablet, edge computing, kjernenettverk eller datasenterapplikasjoner, kan våre modulære produktplattformer skreddersys for å dekke dine behov nøyaktig. Sammen med vårt globale produksjonsfotavtrykk og globale støttenettverk, er nVent den ideelle partneren for å støtte din telekommunikasjonsinfrastruktur i tide, på budsjett lokalt rundt om i verden.


Konvergerende teknologier, stadig mer mettede markeder og sammenslående forretningssegmenter: Mer enn noen gang før må kommunikasjonsutstyr raskt kunne distribueres for å sikre interoperabilitet med eldre og nye teknologiplattformer. Med vår dype ingeniørerfaring og vår forpliktelse til service og fleksibilitet, leverer vi innovative løsninger som oppfyller individuelle krav på en raskere tidsplan. Banebrytende teknologi og komplett elektronikk og mekanisk produksjon og integrasjonstjenester fra nVent sikrer best mulig avkastning på investeringen.

Readmore:

 

Schroff nVent Test and Measurement

Test and Measurement Solutions

RACKS AND ENCLOSURES TO PROTECT YOUR TEST EQUIPMENT

Det kan være en vanskelig oppgave å velge den optimale maskinvareplattformen for testsystemdesignet. I nVent forstår vi denne utfordringen godt. I flere tiår har nVent SCHROFF utviklet høykvalitets stativer og kabinetter for OEM-er og sluttbrukere for å beskytte den sensitive elektronikken som utgjør avanserte testsystemer.


Uansett hvilke fysiske utfordringer testsystemet ditt møter, enten det er redusert fotavtrykk, økt varmespredning eller sjokk- og vibrasjonsmiljøer, er våre tekniske eksperter klare til å samarbeide for å levere den beste løsningen for din applikasjon.


Vi er forpliktet til å støtte ingeniører og forskere i å utvikle innovative testsystemer som akselererer innovasjoner som 5G, autonom kjøring, tingenes internett og nettverkssikkerhet.

Readmore:

 

Schroff nVent Energy Storage

Reliable Protection for Energy Storage

PROTECTION FOR RELIABILITY AND EFFICIENT ENERGY STORAGE SOLUTIONS

I en verden i rask utvikling har energilagring dukket opp som en kritisk komponent i det globale energilandskapet. Ettersom etterspørselen etter ren, pålitelig og bærekraftig kraft fortsetter å øke, har energilagringsløsninger blitt avgjørende for å optimalisere energiproduksjonen, forbedre nettstabiliteten og lette integreringen av fornybare energikilder. Hos nVent SCHROFF anerkjenner vi den dype betydningen av energilagring og den kritiske rollen den spiller for å forme en grønnere og mer robust fremtid.


Schroff nVent Energy Storage

Når vi utnytter kraften til energilagring, blir det viktig å sikre sikkerhet og beskyttelse for utstyret. Våre utendørs skap, innendørs stativer og chassis gir nødvendig innkapsling og beskyttelse for energilagringssystemene og beskytter dem mot miljøfaktorer, mekanisk påkjenning og potensielle farer. Med fleksible dimensjoner og monteringsmuligheter støtter våre løsninger montering av enten primære og sekundære strømførende batterier.

Oppdag den uvurderlige ekspertisen som nVent SCHROFF tilfører energilagringsløsninger og utforsk hvordan vi har hjulpet kunder med å sikre og opprettholde optimal klimakontroll for deres energilagringssystemer. Enten i kraftverk, kommersielle og industrielle bygninger eller til og med boliger, beskytter og maksimerer våre løsninger effektivt ytelsen til energilagringssystemer.

Readmore:

Schroff nVent datacenter

Data Center and Networking Solutions

TRUSTED DATA CENTER AND NETWORKING SOLUTIONS FOR A CONNECTED WORLD

Hastigheten til å endre teknologi skaper betydelige nye utfordringer for å koble til og beskytte datasenter og nettverksinfrastruktur. Prestasjoner med økt behandlingskapasitet, redusert dataforsinkelse og reduserte driftskostnader møtes med både forventede og uventede konsekvenser.

Flere leverandørsystemer skaper kompleksitet. Travle tilkoblingsruter er stresset til sine grenser, og nye sikkerhetstrusler dukker opp daglig. Stadig voksende IT- og kommunikasjonskrav krever eksterne løsninger på kanten av nettverket. Den høyeste mengden data og nettverkstilgjengelighet er avgjørende i dagens tilkoblede verden. Vår modulære og brede portefølje kombinert med design og prosjektstøtte lar deg fullføre prosjektet i tide og sikre data- og nettverkstilgjengelighet.

Readmore:

Schroff nVent Railway

Railway and Transportation Solutions

RESILIENT PROTECTION OF CRITICAL RAIL INFRASTRUCTURE

I mer enn 60 år har nVent SCHROFF vært verdensledende innen nyskapende utvikling og produksjon av elektroniske kabinetter for jernbanesystemer og teknologi.

Readmore:

Schroff nVent from Etm4u

Med sin merkevare Schroff fortsetter nVent å utvikle elektronisk infrastruktur for et stor variasjon av bruksområder. 

Merkevarenavnet Schroff inneholder en bred produktportifolio av blant annet elektronikk-skap, strømforsyninger, backplanes, systemer, subrack, frontpaneler, bokser og forhåndsmontert chassis for innebygde datasystemer. Merkevaren, som tilhører businessenheten til nVent Technical Solutions, har vært verdensledende innenfor elektronisk kapsling i over fem tiår.